Derfor skal du vælge at grave din trampolin i haven ned

Derfor skal du vælge at grave din trampolin i haven ned

september 8, 2019 Slået fra Af Redaktion

Der findes forskellige slags af trampoliner, og de mest velkendte trampoliner i de danske haver er de runde med ben. Det er faktisk de trampoliner, der er gravet ned i jorden, der er de mest sikre. Det kan være, at du ikke vidste det, før du læste dette, eller måske har du ikke helt overvejet, hvad forskellen faktisk er på en trampolin, der er gravet ned eller en der står på sine ben. Men der er forskelle, og der er mange, der vil anbefale, at du får den gravet ned i jorden af sikkerhedsmæssige årsager. Der er selvfølgelig fordele ved begge ting, men i denne artikel vil vi forklare, hvorfor det kan være en god idé at grave sin trampolin ned.

Fordele ved at nedgrave din trampolin

Der findes meget information om den generelle sikkerhed ved trampoliner, og den kan du finde ved et hurtigt kig på trampolinguiden.dk. Vi vil nu komme ind på de fordele der er ved at grave din trampolin ned.

1. En stormsikker trampolin

Vinden kan nemt tage fat i en trampolin, der ikke er gravet ned, og dette kan have alvorlige konsekvenser, da en trampolin vejer mange kilo. Dette problem kan du undgå fuldstændig ved at grave den ned, da der ingen risiko er for at vinden kan få fat i den.

2. Den skjuler sig mere i haven

Det er ikke i alle haver, at det er lige pænt at have en stor trampolin stående. Ved at have den gravet ned, gør den sig mindre synlig, og den er ikke lige opsigtsvækkende.

3. Større sikkerhed

Dine børn har hermed en mindre risiko for at falde og slå sig, da de ikke kan falde ned højt oppe fra. De er på samme niveau som græsset.

4. De mindre børn

De små børn kan nemt komme op på trampolinen.