3 fede Danefæ regnjakker på udsalg

3 fede Danefæ regnjakker på udsalg

august 5, 2013 0 Af MereMode.dk

Når regnen kommer er første prioritet selvfølgelig at holde sig tør, men det er ikke al regntøj der ser super smart ud. Hvis du derfor gerne vil holde den gode stil og være med på moden, bør du overveje en Danefæ regnjakke. I denne artikel har vi fundet nogle forskellige Danefæ regnfrakker, som er af super god kvalitet og har alt hvad du skal bruge og derudover ser super smarte ud.

Se alle Danefæ regnjakkerne her →

Selv om det lige nu er sommer, solen skinner, temperaturerne er dejligt høje og det vi alle sammen tænker mindst på er regn og dårligt vejr, så ved de fleste af os at det lige pludselig kan skifte! Vejret i Danmark er ikke altid lige til at forudse og i gennemsnit regner det faktisk hver anden dag – ja, det er rigtigt nok! Når så det begynder at storme ned vil du selvfølgelig gerne være beskyttet af noget godt vandtæt regntøj og der er nogle forskellige ting du bør være opmærksom på. Se de forskellige smarte Danefæ regnjakker nedenfor og læs desuden gode råd om rengtøj til kvinder længere nede i artiklen. Finder du ikke den rette jakke her, kan du med fordel se de flotte Ilse Jacobsen softshell regnfrakker

Sort Danefæ regnjakke på udsalg

danefæ regnjakke udsalgDen første Danefæ regnjakke vi har fundet frem er modellen Vesterhav. Det er en lang sort regnfrakke med hætte, som er lavet i super gode materialer og meget høj kvalitet. Den er 100% vandtæt (8000 mm) med en bred vandtæt lynlås på midten og nogle rigtig gode store lommer, som også er lavet til at holde vandet ude. Lommerne er let forede og så har de ligesom selve jakken nogle fine brede hvide lynlåse, som passer rigtig godt ind i det simple look som denne Danefæ regnfrakke har.

Ud over at den er super praktisk og holder dig perfekt tøj på de våde dage, så er det også en meget feminin jakke som er super flot og trendy. Hvis du gerne vil have at den følger kroppens facon lidt mere, kan du snøre den ind ved ryggen og nederst, så pasformen ikke er så løs. Det er rigtig smart og gør også at du kan tilpasse den helt som du vil have det. Normalt er prisen omkring 1200 kr. men du kan i øjeblikket få denne Danefæ regnjakke på udsalg for kun 599,75 kr. Det er rigtig billigt for en både funktionel og moderne jakke!

Se jakken her

[hr]

Lilla Danefæ regnjakke med prikker

danefæ regnfrakke på tilbudHvis du synes at den første model måske bliver lidt for kedelig, så er der heldigvis mange andre alternatvier sm du kan tage et kig på. Denne Danefæ regnfrakke hedder Helen og er lige nu på udsalg hvor den kun koster 549,75 kr. og er sat ned fra 1100 kr. Den er dejlig lang og med en fin og funktionel hætte og så er den ligesom den sorte jakke også 100% vandtæt med nogle gode tappede sømmeog tætte lommer foran.

Den lilla farve er helt fantastisk og ser super smart ud sammen med de små hvide prikker som går igen over hele denne Danefæ regnjakke. Midtpå er der en blå lynlås, som også holder vand ude og passer fint i resten af looket.

Se jakken her

[hr]

Stribet Danefæ regnfrakke på tilbud

smart danefæ regnjakke til kvinderEn af de helt store modetrends her og nu, som vi især ser blandt kjoler og bluser, er striber! Når det kommer til regnfrakker er det heller ingen undtagelse og derfor har vi også kigget lidt på denne smarte Danefæ regnjakke på tilbud. Den er ligesom de to første lavet som en lang jakke med hætte og materialer, kvalitet osv. er på samme høje niveau. Du kan derfor være sikker på ikke at blive tør og så har den samtidig en rigtig god åndbarhed, hvilket er næsten lige så vigtigt som at den holder dig tør i regnvejret.

Striberne går på tværs af jakken i fire forskellige farver, sort, rød, orange og lilla, hvilket også må siges at være nogle af de smarte hippe farver inden for tøj til kvinder. Især til unge piger er det en super flot Danefæ regnfrakke som er lidt anderledes fra det alle de andre går rundt med og det gør jo egentlig ikke noget. Som sagt så er den på tilbud lige i øjeblikket og kan købes for kun 549,75 kr.

Se jakken her

[hr]

Lidt gode råd om Danefæ regntøj til kvinder

Danefæ er et Dansk mærker som laver nogle super lækre regnjakker i meget høj kvalitet. Det er virkelig regntøjet de er blevet kendt for og er mest populære for og man må også sige at de forstår at kombinere den gode kvalitet og det praktiske i regnjakkerne, med et meget simpelt og flot look. Alle Danefæ regnjakker 2013 er forholdsvis lange i det og har nogle simple enkle farver der går igen. Det er sådan som moden i år og du kan derfor være sikker på at være helt med fremme hvis du vælger en af de vist jakker fra dette herlige mærke.

Når du skal vælge hvilken model der er den helt rigtige for lige præcis dig er der nogle forskellige faktorer du bør kigge på. Først og fremmest skal du sikre dig at din jakke er vandtæt og kigge på hvor stort et vandsøjletryk den kan klare. Normalt siger man at du i hvert fald skal finde regntøj der kan holde til minimum 2000 mm og da disse Danefæ regnfrakker alle sammen kan klare et tryk på hele 8000 mm, er du altså helt sikker på at du ikke kommer til at blive våd og gennemblødt.

Et andet rigtig godt tip når du skal ud at købe vandtæt beklædning er, at du selvfølgelig bør kigge lidt på dit behov og finde noget der matcher det du skal bruge tøjet til. Tænk over om det skal bruges mest til hverdag, når du skal på arbejde, i skole eller hvad du nu laver, eller om du kommer meget ud i naturen hvor du risikerer at blive endnu mere beskidt. Selv om  du gerne vil se rigtig smart og fin ud, skal det også være praktisk og passe til de situationer du kommer ud for.

Næst efter det med hvor vandtæt tøjet er, er åndbarheden super vigtig! Der er intet værre end noget regntøj hvor du kommer til at svede helt vildt og ulækkert efter at have kørt 5 min på cykel. Typisk er det hvad du kommer til at opleve med noget billigt regntøj i dårlig kvalitet og det er netop også én af grundene til at vælge en Danefæ regnjakke. Du kan nemlig ånde ret godt i frakkerne og så slipper du for at være gennemblødt af sved når du kommer frem til destination, det er næsten værre end at være plaskvåd af vand! Kig i øvrigt på denne artikel fra Politiken, hvor du finder nogle gode tips til at vælge den rigtige beklædning til regnvejret.

Forhåbentlig har du fået lidt god inspiration til at finde en flot og god regnjakke til kvinder og hvis du har nogle spørgsmål eller brug for andre anbefalinger, så er du meget velkommen til at skrive en kommentar.