Bliv klogere på efterårets brilletrends

Bliv klogere på efterårets brilletrends

november 29, 2019 Slået fra Af Redaktion

Bliver du ligesom mange andre unge fanget af 70/80’erne? Er du begyndt at gå efter de briller som mormor brugte? Eller går du efter din egen stil? Bliv klogere på hvad moden med brillerne er blevet til. Dagene bliver mørkere, men der er stadig sol og farver for moden af briller denne sæson. Det er tid til at finde et af de gamle stel frem fra gemmerne. Men hvad er brillemode egentlig?

Hvornår bruger man brillerne fra 70/80/90’erne?

I forårssæsonen 2019 var der tydeligt brug af 90’erne. De runde briller, som ofte passer til ansigtsformen, er alt man har brug for. De findes i mange forskellige farver og materialer. Også selv solbrillerne de skal også være med. Hvis vi taler solbriller i 90’erne, så er det vel helt klart firkantede i forskellige farver?

Det populære stel er typisk enten noget metallisk, eller noget med mønstre. Men mange går faktisk også efter Retro brillen. Retro brillen kendetegnes ved et stel fra 80’erne, det kan være at de er arvet. Du har aldrig villet smide dem ud, så nu er det tid til at finde dem frem igen. Du kan bare få skiftet glasset i dem, eller få fat i noget solbrilleglas så har du de fedeste solbriller. Hvor sejt er det ikke lige at rende rundt med et par arvede briller?

Find din brille-stil

Vælg dine briller efter din ansigstform, det er det som er moden lige nu. Skab balance i din hverdag med firkantede briller. Du ser yngre ud med farvede briller, så vælg nogle med print. Selvom farver ikke er dig, så prøv noget nyt. Man er vel aldrig for gammel til at lege med farver? Det er dig som vælger de briller du vil have, men tænk blot over farverne, og vælg gerne briller i andre former end ansigtet. Du får mere liv.