Billige Converse sko på tilbud

august 15, 2013 0 Af MereMode.dk

Hvis der er én ting som helt sikkert aldrig kommer til at gå af mode, så er det de billige Converse sko! De fås i mange forskellige modeller og farver til både mænd og kvinder og i denne artikel har vi fundet 3 forskellige frem til pigerne. Trenden med Converse All Star sko stammer, som du måske ved i forvejen, fra USA. År efter år er de et mega hit blandt rigtig mange unge kvinder, som især bruger dem i dagligdagen og når det skal være nemt og praktisk – til dette må de også siges at være rigtig velegnede.

Se de billige Converse sko her →

Blå Converse All Star sko til kvinder

billige converse sko tilbud

Se skoene her

Det første par vi har fundet frem til dig i dagens indlæg er de klassiske All Star Converse sko, som vi kender dem! De kan fås i båden en lav og høj model. Den du ser på billedet er den høje, hvor bagkanten går længere op. De har en rimelig solid bund og er lavet i lærred, som er kendetegnet for de billige Converse sko. Det er denne variant der er den klart mest populære og de er også super gode at have på og passer til næsten al tøjet i garderobeskabet. Foran på skoen er der de velkendte mange huller med den hvide snøre, som nærmest har dannet en trend i sig selv! Især de unge piger går rigtig meget op i, at snørerne skal være bundet helt rigtigt og hvordan det så lige er, kan være svært at gøre sig klog på. Nogle skjuler dem og andre binder dem sågar rundt om hælen. Er du i tvivl, så gem dem pænt væk – så er du i hvert fald sikker på at holde et nogenlunde pænt udseende, der går an til de fleste formål. Nu og her er disse Converse på tilbud til en ret fornuftig pris og kan købes for under 500 kr. Generelt er prisen én af de gode ting ved Converse All Star sko, da de ikke er specielt dyre og kan holde i rigtig lang tid, selv om de bliver brugt rigtig meget. Du får derfor meget værdi for dine penge og det er jo reelt set dét, vi alle sammen er ude efter!

Sorte billige Converse på tilbud

converse all star med hæl

Se skoene her

Det næste par vi har fundet frem fra én af de mange danske webshops med tøj og sko, er et par All Stars Converse med hæl. De minder meget om de klassiske sko og stof, design osv. er stort set også ens. Den store forskel ligger i hælen! Sålen er gjort noget mindre og giver dermed en form for hæl som gør denne billige Converse sko super feminin og elegant. Det er derfor et perfekt valg, når du skal ud at finde et par hverdagssko som pige. De kan bruges til alt og så koster de ikke alverden. Dette par, som i øvrigt hedder Converse All Star light hi, kan findes på udsalg til kun 549,75 kr.

Billige Converse med nitter

billige converse med nitter

Se skoene her

Vi må jo ærligt indrømme at selv om All Stars converse sko til kvinder er super gode, moderne og ikke mindst rigtig gode til prisen, så er de også blevet en smule mainstream. Heldigvis findes der også råd for dette, hvis du gerne vil have noget lidt anderledes fra hvad de andre har. Disse All Star Converse med nitter er super trendy og har et rigtig fedt look. Sålen og selve skoen er reelt set den sammen som vi kender, men udenpå lærredsstoffet er der sat et flot mønster med nitter, som giver en effekt der er mega fed. Disse billige converse sko kan selvfølgelig også fås i flere forskellige farver. Generelt kan du finde alt fra sorte Converse sko til røde og grønne! Farver og mønstre er der næsten ingen begrænsninger for og det er jo også lækkert at der er et rigtig godt udvalg at vælge imellem. Denne model koster 999,75 kr.