3 tips til at komme bedre gennem vinteren

3 tips til at komme bedre gennem vinteren

januar 21, 2020 Slået fra Af Redaktion

Det danske vejr er og forbliver foranderlig, på den dårlige måde. Selvom vi alle elsker vores land, kan det til tider være hårdt med det skiftende vejr, mellem gråt og tørt vejr, til mere gråt og vådt vejr… Her er derfor nogle tips til hvordan du bedst kommer igennem perioden.

Fyr og flamme

Vi kan alle blive ramt af hvad der føles som en lille vinter depression i disse måneder. Men hvis det er noget der kan sætte varme i kinderne, så er det da at gå på date! Selvom det ikke ligefrem er den mest romantiske tid at date i, så bør man stadig give det en chance. Det kan være utrolig meget livsglæde i at tage på en date, en kold vintermåned. Og det er jo ikke fordi det er uromantisk. Det er jo hyggeligt nok at side med sine venner på en kaffe og drikke en hyggelig kop kaffe, hvorfor skulle det så ikke være hyggeligt og romantisk med en date? Man skal jo bare vælge de rigtige steder. F.eks. er skøjteløb ekstremt romantisk og en rigtig nem måde at lige ’’komme til’’ at holde i hånden, fordi du selvfølgelig er ekstremt dårligt til at stå på skøjter…

Accessories, det sidste touch på stilen og varmen!

Selvom man kommer langt med et par jeans og en flot top, så er det jo næsten ligegyldigt i vinterperioden, da du nok primært kommer til at rende rundt i trøjer eller overtøj. Det er derfor netop i denne periode, at accessoires såsom halstørklæder, handsker, huer eller for den sags skyld en muffe! Er essentiel. Især fordi kæmpe vinter jakker sjældent er pæne. Det betyder at din tynde men flotte ’’vinterjakke’’ nok har brug for lidt hjælp til at holde dig varm. Faktisk er det ofte disse sidste accessories der sørger for du holder varmen, da lagt det meste varme udledes fra enten dine hænder eller dit hoved. Og hvis du har valgt at gå med vinterjakken, ja så vil et accessorie som handsker eller et halstørklæde også lige give din vinterjakke det lille touch det måske lige står og mangler!

Varme varme og mere varme

Selv om du har pakket dig godt ind med diverse ting accessories, og du har fået dig en flirt som kan give dig varmen, kan man stadig godt føle sig bundfrossen. Så for at blive tøet ordentligt op kan et spaophold som eksempelvis Badehotel Sjælland være et perfekt sted at tage hen. Du kan selvfølgelig lokke din nye kæreste/flirt med, men ellers er det også et perfekt sted at tage hen med en ven eller familie. Uanset hvor i vælger at tage hen, så vil jeg anbefale at i slutter af med saunagus! Det er noget der kan sætte gang i systemet og forhåbentlig virkelig kickstarte systemet og give mod på tilværelsen! Hvis du ikke lige ved hvad saunagus er, så er konceptet meget enkelt. Du sidder i en sauna hvor der kommer bestemte rensende, og duftende, olier på de varme sten, så det fordamper og kommer ud i rummet. Når man så har siddet der i ca. 10 minutter skal man ud i vandet en tur! Kun lige ned, og så ind i den varme sauna igen. Det er noget der får blodet til at pumpe!