2 billige Vila buksedragter

august 14, 2013 0 Af MereMode.dk

Vila er et ret stort og også rigtig godt mærke når vi taler om modetøj til kvinder. De laver nogle flotte og meget smarte ting og så til nogle helt rimelige og fornuftige priser. Dette gælder ikke mindst også hvis du er ude efter en Vila buksedragt og vi har her fundet et par forskellige bud på nogle af slagsen. Designet er meget enkelt og de klassiske sorte og grå farver går meget igen, som vi typisk ser det hos de fleste producenter.

Sort Vila buksedragt

sort vila buksedragt til kvinder

Se dragten her

Den første Vila jumpsuit vi har kigget på hedder Cavet og er super stilren i en ren sort farve. Det er en af de lidt mere tætte buksedragter og den giver derfor en god pasform der rigtig fint følger din figur. Stoffet er 100% polyester og denne sorte Vila buksedragt er uden ærmer som hænger godt sammen med det løse look og den frihed det giver. Ved halsen er der en sød lille detalje med en trekantet udskæring, som giver dragten lidt mere karakter. Den kan købes for kun 399,75 kr.

Kort Vila buksedragt i grå

vila buksedragt grå gyrup

Se dragten her

De fleste piger vælger de lange modeller når det kommer til buksedragter til kvinder, men der findes faktisk rigtig mange flotte korte varianter, som du måske også bør overveje og tage et lille kig på. Denne grå Vila buksedragt bliver kaldt for Gyrupog har en flot koksgrå farve med en grov struktur. Den består af 65% polyester og 35% viskose og så koster den faktisk kun 179,75 kr. Indtil videre er det den billigste Vila buksedragt vi har kunnet finde og det er godt nok heller ikke mange penge for en flot jumpsuit til piger i god kvalitet. Selve lokket er meget lig det vi ser hos de lange modeller, men underdelen minder dog lidt mere om et par shorts, hvilket er lidt anderledes og ser rigtig fedt ud.